Akcije Vesti Zrenjanin

Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu „Skrivene poruke“

skrivene poruke

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Skrivene poruke, čije su autorke Penelopi Vord i Vaj Kiland.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na jedno pitanje. A pitanje glasi: „U kom zrenjaninskom tržnom centru se nalazi knjižara Laguna?“.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 16. marta, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

„Skrivene poruke“ je duhovit i ozbiljno erotičan ljubavni roman. U pitanju je bestseler autorke New York Timesa.

 

„Sve je počelo sa tajanstvenom plavom porukom prikačenom za postavu venčanice.

 

Svoju venčanicu koju nikad nisam obukla, odnela sam u prodavnicu s polovnom garderobom. Tada sam pronašla druge nesuđene mlade. Najnežnija ljubavna poruka bila je zakačena za postavu prelepe haljine s perjem: „Hvala ti što si mi ostvarila sve snove“.

 

Ime utisnuto u parče plavog papira: Rid Istvud, očigledno najromantičniji muškarac na svetu. Otkrila sam i da je jedan od najzgodnijih, ali i da je Gospodin Idealni arogantan, ciničan i zahtevan jer mi je zahvaljujući neočekivanom spletu okolnosti i preokretu sudbine postao šef, što me neće sprečiti da otkrijem priču koja stoji iza njegove skrivene poruke.

 

Ali ta priča nije ništa u poređenju sa onom koja je počela da se odvija između nas i postaje sve uzbudljivija, sve slađa, i nepredvidivija. Nešto novo.

 

Ali ne znam kako će se završiti…“

 

Ko su Penelopi Vord i Vaj Kiland?

 

Penelopi Vord je odrasla u Bostonu uz petoricu starije braće. Nakon što je godinama radila kao televizijski spiker, posvetila se karijeri koja joj omogućava da se više posveti porodici. Najviše voli da čita knjige, pije kafu i vikende provodi s prijateljima i porodicom. Živi sa suprugom i dvoje dece u Roud Ajlendu. Pored „Zabranjene strasti“, objavila je još četiri romana i trenutno piše najnoviji.

 

Vaj Kiland je rođena Njujorčanka. Ima troje dece koja joj oduzimaju veći deo vremena, na šta se ona često žali, ali ne bi to menjala ni za šta na svetu. Knjiški je moljac i dešavalo joj se da čita kod frizera, na sportskim priredbama, ili u kolima dok čeka da se upali zeleno svetlo na semaforu, dok kuva, pere, sprema kuću, šeta, takođe na poslu dok se pretvara da radi. Preko dana je pravnica, a noću književnica koja se sa svojim romanima nalazi na listama bestselera časopisa Njujork tajms, Volstrit žurnal i USA tudej. Prodala je milione knjiga i prevedena je na dvadeset jezika.

 

Knjigu „Skrivene poruke“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM