Akcije Vesti Zrenjanin

Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu „Mapa koja vodi do tebe“

mapa koja vodi do tebe

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Mapa koja vodi do tebe“ autora Dž. P. Moningera.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na jedno pitanje. A pitanje glasi: „Gde se nalazi knjižara Laguna u Zrenjaninu?“.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 6. januara, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

„Mapa koja vodi do tebe“ je prvenac Dž. P. Moningera, profesora anglistike na Plimutskom univerzitetu.

 

Mapa sveta Heder Malgru je već iscrtana: posle koledža će s drugaricama putovati po inostranstvu, u septembru će se vratiti kući, gde je čeka sjajna karijera i odakle će poći u život u kome nije mnogo toga prepušteno slučaju. Međutim, to je sve važilo pre nego što je u vozu upoznala Džeka, pasioniranog pustolova koji će joj promeniti pravac putovanja i života.

 

Odbacivši Hederin brižljivo smišljen plan puta, njih dvoje prate dnevnik koji je Džekov deda vodio po Evropi posle Drugog svetskog rata: Amsterdam, Berlin, Krakov, Prag, Pariz – mesta koja će poslužiti da se prodube njihova osećanja. Kako se približava septembar, Džek podstiče Heder da ostane s njim, da nastavi putovanje, da se preda romantičnom iskustvu. No, Heder ipak želi da se Džek s njom vrati u Sjedinjene Države.

 

Džek ima tajnu koja može sve promeniti, a Hederin svet samo što se nije uzdrmao do srži.

 

Uzbudljiv roman o ljubavi i gubitku

 

„Mapa koja vodi do tebe“ Dž. P. Moningera je uzbudljiv roman o ljubavi, gubitku i sjajno smišljenim planovima kojima je suđeno da se izjalove.

 

„Čitaoce koji vole romantične romane s gorko-slatkim preokretima privući će svaka reč.“ School Library Journal

 

Knjigu „Mapa koja vodi do tebe“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM