Akcije Vesti Zrenjanin

Portal Zrenjaninski i Laguna poklanjaju knjigu „Dugujem ti“

dugujem ti

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Dugujem ti“ autorke Sofi Kinsele.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, odgovorite na pitanje: „Kako glasi pravo ime autorke ove knjige?“.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 5. avgusta, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

Priča o ljubavi, samopouzdanju i menici koja sve menja…

 

Fiksi Far ne može da se obuzda. Ispravlja sve što stoji nakrivo, briše jedva vidljive mrlje, pomaže prijateljima u nevolji… Ona jednostavno mora sve da popravlja. Na kraju krajeva, zato je zovu Fiksi. I tako, kada je zgodni neznanac u kafiću zamoli da mu na trenutak pričuva laptop, Fiksi ne samo da pristaje već na kraju spasava laptop od katastrofe. Da bi joj zahvalio, vlasnik kompjutera, Sebastijan na brzinu nažvrlja menicu. Naravno, Fiksi nema nameru da je iskoristi i zatraži uslugu od njega.

 

To jest, ona nema tu nameru sve dok se njena srednjoškolska ljubav, Rajan, ne vrati u njen život i ne zamoli je za pomoć. Ali ništa se ne odvija onako kako je Fiksi zamišljala, i sada ona duguje Sebastijanu: i to mnogo.

 

Ubrzo se njih dvoje upetljaju u čitav niz „menica“ – od sitnih usluga do životnih dugova – a Fiksi je rastrzana između svakodnevice zbog koje je nesrećna i budućnosti koju priželjkuje.

 

Hoće li Fiksi imati hrabrosti da popravi nešto i za sebe i izbori se za život i ljubav kakve zaista želi?

 

Autorka knjige je rođena 12. decembra 1971. Sofi Kinsela je zapravo pseudonim Medlin Vikam. Sofi je njeno srednje ime, a Kinsela majčino prezime. Prijatelji i porodica je zovu Medi.

 

Ova autorka je, pre nego što će se posvetiti literaturi, radila kao novinar prateći sektor tržišta i finansija.

 

Knjigu „Dugujem ti“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Knjižara „Laguna“ nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM