Akcije YTOP

POKLANJAMO VAM KNJIGU “UPOMOĆ, PRIJATELJICE!”

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća “Laguna” ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu “Upomoć, prijateljice!” Isidore Bjelice i Jovane Hiesmayr.

 

knjiga upomoc prijateljiceDa biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom “javno”.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

Posle ove knjige prijateljice će shvatiti kako da svoje najintimnije razgovore uz kafu ili čaj pretvore u isceljujuće seanse.

 

Cela istorija duhovnosti se bavi pitanjem kako da postanemo bolji ljudi u svetu u kojem smo se našli a da ne znamo zašto. Šokantna otkrića Jovane Hiesmayr i Isidore Bjelice idu korak dalje od “moći pozitivnog mišljenja”, koje počiva na tezi da smo sami krivi za sve nesreće i bolesti koje nam se dešavaju, odnosno da one imaju svoj uzrok u negativnim mislima. Dve prijateljice, koje su prošle stotine različitih terapeutskih tehnika, zajedno su došle do najefikasnije, koju su isprobale na sebi. Revolucionarnost dualne terapije ogleda se u tome što nas uči kako da slomljeno, naizgled ružno, loše, traumatično pretvorimo u lepo i u izvor spoznaje i dobrote. “Upomoć, prijateljice!” daruje ta znanja i metode svima koji tragaju za smislom, a kojima bi za to inače bile potrebne decenije otkrivanja i učenja. Zahvaljujući ovoj knjizi uvidećete da se prosvetljenje dešava na nivou emocije i naučiti kako da bol i nemoć pretvorite u snagu i radost uz pomoć svojih prijateljica.

 

“Knjiga “Upomoć, prijateljice!” lepršavo je štivo o teškim pitanjima, ozbiljan udžbenik o radu na sebi uz šešir, smeh i obavezan erl grej.” Minja Županjevac

 

Mr Isidora Bjelica je autorka bestselera i jedna od najvoljenijih spisateljica na Balkanu. Napisala je više od pedeset romana, prevedenih na sedam jezika, i dobitnica je brojnih nagrada. Njene kultne knjige “Spas”, “Tajni život slavnih Srpkinja”, “Ljubav u Tunisu”, “Roman o preljubi”, “Moj deda Luj Viton” i “Kraljice Serbske” generacijama su čitane, posebno zbog njene borbe protiv tabua i otkrivanja tajne istorije.

 

Jovana Hiesmayr je karijeru započela radeći kao model za najpoznatije svetske modne kuće. Pored modelinga počinje intenzivno da radi na svom duhovnom razvoju. Pohađa veliki broj edukacija, radionica i seminara kako u Dubaiju tako i u Beču. Ubrzo kao trener za lični razvoj osniva svoj vlastiti pravac, u kome sjedinjuje materijalnu i duhovnu stranu ličnosti pojedinca.

 

Knjigu “Upomoć, prijateljice!” možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Knjižara “Laguna” nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

Podeli članak
sinovoz
FAM