Akcije YTOP

POKLANJAMO KURS ENGLESKOG JEZIKA I UDŽBENIKE

Portal zrenjaninski.com i Centar za razvoj savremenih veština iz Zrenjanina poklanjaju jednom čitaocu besplatan dvomesečni kurs engleskog jezika, kao i udžbenike za nastavu.

engleski

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Fejsbuk profil pod opcijom javno. Ime dobitnika objavićemo sutra na oficijelnoj Fejsbuk stranici portala zrenjaninski.com.

Centar za razvoj savremenih veština, koji se nalazi u Pupinovoj 21 (u dvorištu), organizuje kurs engleskog jezika. Kurs je u potpunosti besplatan za sve građane koji primaju novčanu socijalnu pomoć.

Za građane koji nisu korisnici socijalne pomoći uslov za pohađanje kursa je kupovina e-knjiga, čija je cena subvencionisana i iznosi 1.490 dinara. Za jednog čitaoca portala zrenjaninski.com, međutim, i knjige će biti besplatne.

Časovi, sva testiranja, kao i polaganje za sertifikat su besplatni za sve. Broj mesta je ograničen. Termini upisa su od ponedeljka do petka od 12 do 14, i od 19 do 21 sat.

Sve informacije možete dobiti na stranici Centar za razvoj savremenih veština ili lično u Pupinovoj 21.

Podeli članak
sinovoz
FAM