Akcije YTOP

POKLANJAMO KNJIGU „PRAVILA IGRE – ZAVRŠNICA“

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu „Pravila igre – Završnica“.

 

Pravila igre - ZavršnicaDa biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom „javno“.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak na našoj Fejsbuk stranici.

 

Globalna igra „Završnica“ se nastavlja do 10. jula. Osvojte 251.000 dolara!

 

„Završnica“ Džejmsa Freja, Nilsa Džonsona – Šeltona je revolucionarni multimedijalni interaktivni projekat koji kombinuje trilogiju romana „Završnica“, internet i društvene medije. Romani govore o potrazi za skrivenim ključem. Ovo je poslednja knjiga u trilogiji.

 

Igra se nastavlja do 10. jula 2017. Nagradni fond je ovog puta 251.000 dolara.

 

U vreme Okupljanja, kepler 22b je rekao Igračima: „Pravila Završnice su jednostavna. Pronađite ključeve po redu i donesite mi ih.“

 

Za Saru, Jaga, Ešling, Makabija, Šari, Ana i Hilala, Završnica je ušla u poslednju fazu. Ključ Zemlje i Ključ Neba su pronađeni, tako da preostaje samo jedan: Ključ Sunca. Samo on stoji između onog Igrača koji će sačuvati svoju lozu – dok sve ostale loze čovečanstva propadaju.

 

Ali možda pravila i nisu toliko jednostavna. Možda ih je kepler 22b pogrešno izneo. Možda je potcenio Igrače.

 

Za šta god da igraju, svi preostali Igrači imaju nešto zajedničko: spremni su da žrtvuju svoj život kako bi ispunili zadatak pred njima, kakav god taj zadatak bio.

 

Knjigu „Završnica – Pravila igre“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Knjižara „Laguna“ nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

Podeli članak
sinovoz
FAM