Akcije YTOP

POKLANJAMO KNJIGU “POSLEDNJI HRIŠĆANIN” ISIDORE BJELICE

knjiga

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća “Laguna” ovog vikenda čitaocima poklanjaju knjigu “Poslednji hrišćanin” Isidore Bjelice.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom “javno”.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak na našoj Fejsbuk stranici.

 

“Poslednji hrišćanin” Isidore Bjelice je prvi pravoslavni futuristički roman u kojem nam autorka poručuje da će doba koje dolazi doneti poslednje iskušenje za svakog verujućeg čoveka.

 

U poziciji kada je smrt neizbežna mnogi se okreću veri kao jedinom ishodištu i nadi. Ali šta će se desiti u skoroj budućnosti, kada se osvoji večni život i kada smrt bude stvar izbora?

 

“Poslednji hrišćanin” je čudesan roman o veri, ljubavi i budućnosti koja je tu, iza ugla. Po mišljenju mnogih, najznačajnija knjiga Isidore Bjelice. Dinamična i veoma interesantna priča smeštena je u blisko buduće vreme u Galileji. Roman obiluje biblijskom tematikom i simbolikom. David, dečak razočaran i tužan nakon prerane smrti svoje majke Marije, razmišlja o tome da ode iz Galileje u Stvarni svet, gde nema bolesti i umiranja. Na svom putu istine, on se zaljubljuje, što menja sve njegove prvobitne odluke i stremljenja…

 

Isidora Bjelica je napisala više od pedeset romana, prevedenih na sedam jezika, i dobitnica je brojnih nagrada. Njene kultne knjige “Spas”, “Tajni život slavih Srpkinja”, “Ljubav u Tunisu”, “Roman o preljubi”, “Moj deda Luj Viton” i “Kraljice Serbske” generacijama su čitane, posebno zbog njene borbe protiv tabua i otkrivanja tajne istorije.

 

Roman “Poslednji hrišćanin” možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Knjižara “Laguna” nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

Podeli članak
sinovoz
FAM