Akcije Vesti Zrenjanin

Poklanjamo knjige “Lola i momak iz susedstva” i “Ja sam Akiko”

laguna

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju dve knjige – “Lola i momak iz susedstva” i “Ja sam Akiko”.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše Fejsbuk stranice na Vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“. Takođe, potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta, na našoj Fejsbuk stranici, napišete naziv knjige koju želite da dobijete. Možete navesti jednu ili obe knjige.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 24. juna, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

Lola i momak iz susedstva

 

Buduću dizajnerku Lolu Nolan ne zanima moda ‒ zanimaju je kostimi. Što je kostim izražajniji ‒ svetlucaviji, zabavniji, luđi ‒ tim bolje. Lolin život je gotovo savršen, pogotovo zato što je njen dečko opaki roker… sve dok se užasni blizanci Kaliopi i Kriket Bel, ne vrate u susedstvo i otkopaju prošlost punu patnji i briga za koju je verovala da je odavno pokopana. Ipak, kad nadareni pronalazač Kriket istupi iz senke svoje bliznakinje i vrati se u Lolin život, ona će konačno morati da se suoči sa osećanjima koja celog života gaji prema momku iz susedstva.

 

Ja sam Akiko

 

Roman o devojčici koja ne voli granice.

 

Akiko ima pegice, voli svog oca, koža joj miriše na staru hartiju i često je usamljena. Drugima deluje neobično, a život će joj se promeniti kad bude upoznala Baobaba i Marsela.

 

Nadahnuta, poetska knjiga Stefana Tićmija novi je glas u domaćoj književnosti za decu i mlade. Opojan kao stihovi Mike Antića, bajkovito mudar poput “Malog Princa”, duhovit i topao kao tekstovi Igora Kolarova – roman “Ja sam Akiko” ulazi u niz ostvarenja koja će decenijama biti naši sagovornici.

 

Dečja knjiga godine Međunarodnog festivala „Trg od knjige“.

 

Ove knjige možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Knjižara „Laguna“ nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM