Akcije

POKLANJAMO KARTE ZA PREMIJERU FILMA “STADO”

Portal zrenjaninski.com i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju jednom čitaocu dve karte za projekciju novog domaćeg filma “Stado”, koja će biti održana u subotu, 26. novembra.

film-stado

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom “javno” (public). Ime dobitnika objavićemo sutra na našoj Fejsbuk stranici.

Film “Stado” biće emitovan u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u subotu, 26. novembra, i nedelju, 27. novembra, a projekcije su od 18 i 20 časova.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra pre početka projekcije. Cena ulaznice je 250 dinara.

Reč je o najnovijem filmskom ostvarenju, o urnebesnoj satiričnoj komediji o životu iza kamera, o glumcima, rediteljima, entuzijastama koji stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo.

Glumačku četvorku koja nosi ovaj film čine Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković. U filmu igraju i Srđan Timarov, Nikola Đuričko, Vojin Ćetković, Petar Strugar i drugi.

Režiju filma potpisuje Nikola Kojo uz superviziju Gorana Gajića. Scenario za film napisao je Nebojša Romčević.

Inače, od sada će ljubitelji sedme umetnosti najnovija filmska ostvarenja moći da gledaju u Kulturnom centru Zrenjanina, a više o tome pročitajte ovde.

Podeli članak
sinovoz
FAM