Akcije YTOP

POKLANJAMO KARTE ZA PETROVGRADSKI ROCK ‘N BEER FEST

Portal zrenjaninski.com. Lion pub i štamparija i marketing kuća “Diginet” jednom čitaocu poklanjaju dvodnevnu kartu za Petrovgradski Rock ‘n Beer Fest, koji će biti održan 14. i 15. jula, u Kino bašti, u centru Zrenjanina.

 

Petrovgradski Rock 'n Beer Fest

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom “javno”.

 

Ime jednog dobitnika objavićemo u ponedeljak na našoj Fejsbuk stranici.

 

Petrovgradski Rock ‘n Beer Fest održava se u organizaciji Lion pub-a, prvog pravog paba u gradu, kao i štamparije i marketing kuće “Diginet”, uz pokroviteljstvo PerSu marketa i njihovog brenda “Petrovgradska kobasica”.

 

Na festivalu će publika moći, osim u dobroj svirci, da uživa u pedesetak vrsta piva, od onih najpoznatijih svetskih, do proizvoda koje nudi domaća craft scena.

 

Pivo će se u petak, 14. jula, piti uz svirku grupa Bitange, Mortal kombat i Deca loših muzičara, a u subotu, 15. jula, uz bendove Satelit, Atheist rap i Đura i Mornari.

 

Ulaznice se mogu kupiti u Lion pub-u, Summer Lion pub-u na Gradskom bazenu, ili na dan festivala na ulazu u Kino baštu. Dvodnevna karta košta 500 dinara, a ulaznica za jedan dan 300 dinara.

Podeli članak
sinovoz
FAM