Akcije YTOP

POKLANJAMO KARTE ZA FILM “SANTA MARIA DELLA SALUTE”

Scena filma "Santa Maria Della Salute"

Portal zrenjaninski.com i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju jednom čitaocu dve karte za projekciju novog domaćeg filma “Santa Maria Della Salute”, u subotu, 24. decembra, u 20.30 časova.

Scena filma “Santa Maria Della Salute”

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom “javno” (public). Ime dobitnika objavićemo sutra na našoj Fejsbuk stranici.

I ovog vikenda u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina možete pogledati najnovija filmska ostvarenja.

Melodrama “Santa Maria Della Salute” na programu je u subotu, 24. i nedelju, 25. decembra, u terminima od 18 i 20.30 časova.

Film prati epohu romantičarskog doba koje je obeležio život i delo Laze Kostića, a pre svega neostvarenu ljubav sa Lenkom Dunđerski. Čuvena ljubavna priča sa tragičnim krajem uticala je na stvaranje jedne od najvećih i najznačajnijih ljubavnih pesama/poema u srpskoj poeziji.

Ovu uzbudljivu filmsku priču režirao je Zdravko Šotra, lik Laze Kostića glumi Vojin Ćetković, a u ulozi Lenke Dunđerski je Tamara Aleksić. U filmu igraju i Nebojša Ilić, Aleksandar Berček, Dejan Lutkić, Aleksandar Đurica, Nela Mihajlović, Svetlana Bojković i drugi.

U subotu i nedelju, od 16 časova, na repertoaru je dečiji film “Pevajmo”.

Film “Pevajmo” predstavlja Bastera Muna, uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta, koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista i mali nitkov, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.

Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Karte po ceni od 250 dinara prodaju se na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina pre početka projekcije.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM