Akcije YTOP

LAGUNA I ZRENJANINSKI POKLANJAJU KNJIGU „SUPERMOZAK“

Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ovog vikenda čitaocima poklanjaju „Supermozak“, priručnik pomoću kojeg ćete naučiti kako da se odnosite prema svom mozgu i njegovim mogućnostima na potpuno nov način.

 

supermozakDa biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom „javno“.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak na našoj Fejsbuk stranici.

 

„Supermozak“ za bolji život

 

Kako da oslobodite eksplozivnu moć uma i da do savršenstva dovedete zdravlje, sreću i duhovno blagostanje!

 

Priručnik pomoću kojeg ćete naučiti kako da se odnosite prema svom mozgu i njegovim mogućnostima na potpuno nov način – kako da ga koristite kao uporište za postizanje zdravog, srećnog i duhovno bogatog života.

 

Eksperti u oblasti razotkrivanja uzroka Alchajmerove bolesti Dipak Čopra, lekar i pisac bestselera i Rudolf E. Tenzi, profesor neurologije na Harvardskom univerzitetu; udružili su svoje znanje i mudrost da bi nam prezentovali svoje hrabro, novo tumačenje mogućnosti koje poseduje mozak u knjizi „Supermozak“. Pomoću pojačane samosvesti i usredsređenog svesnog odlučivanja, svako od nas može prevazići lična ograničenja.

 

Kombinujući najnovija naučna istraživanja i duhovno poimanje sveta, „Supermozak“ nam razotkriva pet najvećih zabluda o tome šta nas mentalno ograničava i pokazuje nam kako da:

 

– usmerimo svoje moždane aktivnosti umesto da se prepustite ustaljenim navikama mozga

 

– stvorimo idealan životni stil za zdrav mozak

 

– usporimo starenje

 

– dosegnemo sreću i blagostanje kroz povezanost uma i tela

 

– prevaziđemo uobičajene prepreke poput slabog pamćenja, depresije, anksioznosti i gojaznosti.

 

Knjigu „Supermozak“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

 

Knjižara „Laguna“ nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.