Akcije

Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina

avivov izbor za najlepšu jelku
Foto: Zoran Bogaroški

Aviv Park Zrenjanin i ove godine organizuje tradicionalnu humanitarnu manifestaciju pod nazivom “Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina”.

 

U subotu, 22. decembra, s početkom u 11 časova, u Aviv Parku Zrenjanin predstavnici institucija, organizacija, kompanija i medija će kititi novogodišnje jelke i prikupljati paketiće za decu koji će biti uručeni Centru za socijalni rad grada Zrenjanina, odnosno deci bez roditeljskog staranja.

 

Kićenje jelki počinje od 11 časova, a od 12 časova kreće i muzičko – zabavni program. Dobru atmosferu uz zvuke novogodišnjih pesama dodatno će zagrejati i poseta Deda Mraza koji će se družiti sa učesnicima i gostima, a specijalna novogodišnja predstava za decu će početi u 14 časova.

 

“Uz veliku podršku Grada Zrenjanina, Centra za socijalni rad, svih institucija, privatnih kompanija i medija koji su prihvatili učešće u akciji “Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina”, nadamo se da ćemo i ove godine obradovati mališane, bar malo im ulepšati praznike i vratiti deci osmeh na lice”, poručuju iz Aviv Parka Zrenjanin.

 

Tradicionalno, jedan od učesnika ove manifestacije biće i informativni portal zrenjaninski.com koji će i ove godine donirati novogodišnje paketiće za decu bez roditeljskog staranja, ali i, u saradnji sa poslovnim partnerima, organizovati nagradnu igru za sve one koji posete našu jelku.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM