Jump to the website Jump to the website

ZRENJANIN – Zrenjaninsko Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv R. V. (60) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je pokušala da ubije supruga J. V.

 

 

Okrivljenoj se stavlja na teret da je 22. aprila ove godine, u popodnevnim časovima, u Zrenjaninu, pokušala da liši života supruga J. V. iz Zrenjanina, tako što je iskoristila odsutnost njihovog sina i oštećenom, koji je zbog narušenog zdravstvenog stanja nepokretan i nesposoban da se sam o sebi stara, iako nije dijabetičar, ubrizgala u levu nadlakticu insulin ”Humulin” i dala mu da popije četiri tablete leka ”Lorazepam” od 1 miligram.

 

Usled toga je došlo do pada krvnog pritiska i šećera u krvi, i narušavanja svesti oštećenog, pa su mu hitnu medicinsku pomoć pružili radnici Službe za hitnu pomoć Zrenjanin.


valor-v
pangas

FOTO DANA

gomex
valor
persu
gsigma
bioelektrik
pangas
zlatara malisa


Broj komentara 4 za : “ŽENA POKUŠALA DA UBIJE NEPOKRETNOG MUŽA!

    1. Kao prvo vest je nepotpuna, to sto je dala svom muzu to je dala i sebi, znaci ona je pokusala da ubije i sebe i svog muza. Muz slogiran dve godine, prakticno biljka bez sansi za oporavak, ona dijabeticar sa odsecenim prstima na nozi. Posle dve godine staranja o njemu ona je dozivela nervni slom i pokusala da ubije sebe i njega da se ne bi mucili.
      Kao drugo SEREM SE SVIMA U USTA KOJI KOMENTARISU A NE ZNAJU O CEMU SE RADI.Pre nego sto sudite o nekome prvo obucite njegove cipele pa predjite hiljadu milja.

  1. Da li je moguce da “pustate “ovakve komentare. Ovi ljudi su ispod svakog dostojsnstva ljudskog. Sta se ovo desava kontinuirano i ubrzano u Srbiji, da 16, 8% mladih niti radi ,niti ide u skolu. Ako su im ovakvi roditelji ,sve je jasno. TRAGEDIJA!!! NAMA NEMA SPASA. NAGOMILALI SE NEPISMENI IZ LOSIH PORODICA I REZULTAT JE -BEZNADJE U SRBIJI.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*