• SPORTSKI SAVEZ PRODUBLJUJE SARADNJU SA PARTNERIMA

    Organizovan niz sastanaka

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SPORTSKI SAVEZ PRODUBLJUJE SARADNJU SA PARTNERIMA

    ZRENJANIN – Sportski savez Zrenjanina iskoristio je proteklu nedelju za produbljivanje saradnje sa kolegama iz zemlje i inostranstva.

    bekescaba-sportski-savez

    Gost Saveza bio je predstavnik košarkaškog kluba iz Bekeščabe. Delegaciji Bekeščabe domaćin je bio gradski većnik Jožef Stojko. Razgovori su tekli u pravcu saradnje na polju košarke, odnosno zajedničkih mini kampova i utakmica košarkaša mlađih kategorija.

    Gosti Saveza bili su i predstavnici Sportskog saveza Kikinde sa kojima zrenjaninski Savez ima potpisan protokol o saradnji, a na sastanku su postignuti dogovori oko još intezivnije saradnje. Međusobno su razmenjena iskustva u vezi primene novog Zakona o sportu, kao i načinima na kojima sport u jedinici lokalne samouprave može da funkcioniše još bolje.

    Pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić i generalni sekretar Saveza Simo Salapura bili su domaćini direktoru Sportskog centra i generalnom sekretaru Sportskog saveza opštine Vrnjačka Banja. Na ovom sastanku, koji je bio dragocen zbog razmene iskustava, prisustvovao je i direktor JU “Sportski objekti” u Zrenjaninu Bojan Mijatov.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport