• Proglašeni dobitnici nagrade Sportskog saveza

    ZRENJANIN – Sportski savez grada Zrenjanina najavio je da će u petak, 3. aprila, u 11 časova, u Baroknoj sali Gradske kuće, dodeliti tradicionalne godišnje nagrade za 2014. najboljim sportistima, ekipama, stručnjacima – trenerima, sportskim radnicima, sudijama, sponzorima – donatorima i propagandistima. Na ovogodišnji konkurs stiglo je ukupno 76 predloga, a Upravni odbor Sportskog saveza […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Davor Štefanek
    Davor Štefanek

    ZRENJANIN – Sportski savez grada Zrenjanina najavio je da će u petak, 3. aprila, u 11 časova, u Baroknoj sali Gradske kuće, dodeliti tradicionalne godišnje nagrade za 2014. najboljim sportistima, ekipama, stručnjacima – trenerima, sportskim radnicima, sudijama, sponzorima – donatorima i propagandistima. Na ovogodišnji konkurs stiglo je ukupno 76 predloga, a Upravni odbor Sportskog saveza izabrao је 28 dobitnika, u 11 kategorija.

    Nagrade u kategoriji sportista u olimpijskim i sportovima koji su pridružene članice Međunarodnog olimpijskog komiteta dobili su: seniori Davor Štefanek iz Rvačkog kluba „Proleter“ i Sanja Cvrkota iz Karate kluba „Zadrugar“, juniori Miloš Šućur iz Tekvondo kluba „Zrenjanin“ i Anita Sakal iz Džudo kluba „Proleter“, i kadeti Đorđe Salapura iz Karate kluba „Zrenjanin“ i Doris Salma iz Plivačkog kluba „Proleter“.

    Đorđe Salapura
    Đorđe Salapura

    U kategoriji sportista iz neolimpijskih sportova, nagrade su dobili seniori Milan Krezović iz Ninđucu kluba „Buđnikan“ i Ivana Popadić iz Savate kluba „Banat“, i juniori Stefan Janjatov iz Savate kluba „Banat“ i Nina Ševo iz Pauerlifting kluba „Gladijator“.

    Godišnje nagrade namenjene ekipama pripale su seniorima Stonoteniskog kluba „Banat“, seniorkama Ženskog rukometnog kluba „Proleter Superprotein“, juniorima Karate kluba „Zrenjanin“, juniorkama Veslačkog kluba „Zreneks“, kadetima Vaterpolo kluba „Proleter“ i kadetkinjama Ženskog košarkaškog kluba „Proleter 023“.

    Za najboljeg sportistu sa invaliditetom proglašen je Filip Bartole iz „Hendi sporta“, sportskog stručnjaka – trenera Dijana Perić iz Tekvondo kluba „Zrenjanin“ i Vojislav Trajković iz Rvačkog kluba „Proleter“, najbolji sportski radnik je Marinko Kirilović iz Saveza za sport i rekreaciju invalidnih lica grada Zrenjanina, a stručnjak u sportu Dušan Stanišić – Kukac. Rvački sudija Vesna Piperski – Cucić izabrana je za najboljeg sudiju, dok su u kategoriji propagandista nagrade pripale Ivanu Pančiću i Budimiru Cvijetiću.

    Posebno priznanje biće dodeljeno Savezu za školski sport grada Zrenjanina, a nagrada za životno delo Branislavu Kostiću – Koletu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport