• PRIJEM ZA PREDSTAVNIKE SRBIJE NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA

    Takmičarima uspeh poželeo gradonačelnik Čedomir Jajić

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Zrenjaninac Goran Perlić, stonoteniser, i Novobečejac Laslo Šurnjaji, strelac, u sastavu su sportskog tima koji će Srbiju predstavljati na Paraolimpijskim igrama koje će se u Rio de Žaneiru održati od 7. do 18. septembra.

    paraolimpijci

    Njih je danas primio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima i poželeo im srećan put i  sportski uspeh na takmičenju.

    – Odlično smo se pripremili i očekujemo da ponovimo uspeh iz Londona, a možda ostvarimo i veći – rekao je stonoteniser Goran Perlić. – U stonom tenisu je velika konkurencija, naročito su jaki sportisti iz Azije, ali mi ćemo se boriti svim srcem, dodaje Perlić.

    – U Londonu sam bio 17. ali u međuvremenu sam napredovao, postao evropski šampion i nadam se da ću odlično gađati u Riu – ističe Laslo Šurnjaji. – Paraolimpijski sport je sve popularniji, na svakoj olimpijadi je sve više sportista i sve je veća konkurencija. Ipak, mi ćemo dati sve od sebe, rekao je Šurnjaji.

    Paraolimpijce je ispratio i poželeo im mnogo uspeha gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

    – Zrenjanin podržava sve svoje sportiste, a posebno one sa invaliditetom – istakao je Janjić. – Projekat izgradnje paraolimpijskog trenažnog centra je u toku i on će sigurno mnogo unaprediti uslove za trening, dodao je on.

    Na prošloj Paraolimpijadi Srbija je učestvovala sa 13 takmičara i osvojila 5 medalja, a sada ih je 16, pa se svi nadaju da će i broj medalja biti veći.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport