• ČESTITAMO: MVP turnira Marko Rajanović

    Mlada nada zrenjaninske košarke

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Na Međunarodnom košarkaškom turniru za kadete, održanom u Zrenjaninu povodom sedam decenija košarke u najvećem banatskom gradu, za MVP turnira proglašen je mladi Zrenjaninac Marko Rajanović. I to u konkurenciji mnoštva talenata iz ekipa kao što su Real Madrid, Barcelona, Stella Azzura iz Rima, Cibona iz Zagreba, Partizan iz Beograda, Sport’s World iz Novog Sada, kao i domaćeg Proletera iz Zrenjanina i Svetog Đorđa iz Žitišta. On je, sasvim zasluženo, izabran i u najbolju petorku turnira.

    Marko Rajanović
    Marko Rajanović

    – Ništa nije slučajno, on je u našem klubu godinu i po dana i za to vreme osvojio je prvenstvo Vojvodine, na kojem je proglašen za MVP-ija, a sada je isto to ostvario i na zrenjaninskom kadetskom turniru. Marko je veoma talentovan, ali i vredan i radan. Sada igra na pozicijama od jedan do četiri, odlikuje ga dobar šut, odličan prodor i kontrola lopte i prostora. Samo još da poradi na brzini šuta i reakcije – kaže za portal „Zrenjaninski“ Markov trener Robert Boljoš.

    A skromni Marko, inače odlični đak zrenjaninske Ekonomske škole, kao najveću želju vidi reprezentativni dres.

    – Želja mi je da zaigram za srpsku reprezentaciju, a u kojem klubu ću ostvariti karijeru, nije mi bitno, svugde ću davati maksimum – kaže za naš portal ovaj mladi sportista.

    On je, inače, košarku počeo da igra u klubu Uno grande, u kojem je svojevremeno prve košarkaške korake načinio i slavni Dejan Bodiroga.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport