• ŠTA NAS OČEKUJE NA OTVARANJU SKEJT PARKA (FOTO)

    U toku je izgradnja skejt parka u Aviv Parku Zrenjanin, a svečano otvaranje, kako portal zrenjaninski.com saznaje, najverovatnije će biti u nedelju, 10. jula. Programom, koji će voditi Dragan Tomić Toma BMX, a koji počinje u 18 časova, predviđeno je izvođenje najboljih trikova na skejtu, rolerima i BMX-u, demonstracija slobodne vožnje, kao i dodela poklona […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    U toku je izgradnja skejt parka u Aviv Parku Zrenjanin, a svečano otvaranje, kako portal zrenjaninski.com saznaje, najverovatnije će biti u nedelju, 10. jula.

    skejt-park

    Programom, koji će voditi Dragan Tomić Toma BMX, a koji počinje u 18 časova, predviđeno je izvođenje najboljih trikova na skejtu, rolerima i BMX-u, demonstracija slobodne vožnje, kao i dodela poklona najboljim takmičarima.

    Planirano je da dođu po tri profesionalna vozača za svaku kategoriju, koji će demonstrirati slobodnu vožnju u skejt parku. Program će pratiti muzika i DJ-evi.

    Za vreme promocije, na terenu će biti „Monsterov“ džip sa ozvučenjem i deliće se „Monster“ energetsko piće.

    skejt-park

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Slobodno vreme