• SPISAK VENČANIH I FOTOGRAFIJE SA SVADBENIH VESELJA

    Portal „Zrenjaninski“ i ove sedmice objavljuje spisak venčanih, kao i fotografije sa svadbenih veselja. Ovog puta fotografijama vam dočaravamo atmosferu sa venčanja Dragane Knežević i Branislava Domjeska, i Eržike Križik iz Konaka i Marka Subotina iz Elemira.  VENČANI: Ana Stanulov (medicinska sestra) i Rade Milošević (bravar), Dijana Hrib (strukovni inženjer tehnologije) i Milan Đorđević (automehaničar), […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Portal „Zrenjaninski“ i ove sedmice objavljuje spisak venčanih, kao i fotografije sa svadbenih veselja. Ovog puta fotografijama vam dočaravamo atmosferu sa venčanja Dragane Knežević i Branislava Domjeska, i Eržike Križik iz Konaka i Marka Subotina iz Elemira. 

    Dragana Knežević i Branislav Domjesko
    Dragana Knežević i Branislav Domjesko
    Foto: Fleš
    Foto: Fleš
    Foto: Fleš
    Foto: Fleš

    VENČANI: Ana Stanulov (medicinska sestra) i Rade Milošević (bravar), Dijana Hrib (strukovni inženjer tehnologije) i Milan Đorđević (automehaničar), Dragana Knežević (tehničar drumskog saobraćaja) i Branislav Domjesko (stolar), Sanja Dostanić (trgovac) i Darko Kevrešan (policajac), Krisja Popov (pravnik) i Mihajlo Bekonja (diplomirani bankar), Tanja Golubović (vaspitač) i Vladimir Stanković (rtv tehničar), Nataša Škorić (prehrambeni tehničar) i Đuro Babić (elektrotehničar).

    Eržika Križik i Marko Subotin
    Eržika Križik i Marko Subotin
    Foto: Fleš
    Foto: Fleš
    Foto: Fleš
    Foto: Fleš

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Slobodno vreme