• NA REPERTOARU BIOSKOPA DVE KOMEDIJE I DVA ANIMIRANA FILMA

    U bioskopu „Cinema“ narednog vikenda premijerno će biti prikazana čak četiri filma, od toga dva animirana i dve komedije. U subotu, 6. februara, na repertoaru su filmovi „Meda sa severa“, od 16 časova, kao i „50 nijansi crne“, od 18 i 20 časova. U pitanju je parodija na film „50 nijansi siva“, a glavnu ulogu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    U bioskopu „Cinema“ narednog vikenda premijerno će biti prikazana čak četiri filma, od toga dva animirana i dve komedije.

    Dekica pušten sa lanca
    Dekica pušten sa lanca

    U subotu, 6. februara, na repertoaru su filmovi „Meda sa severa“, od 16 časova, kao i „50 nijansi crne“, od 18 i 20 časova. U pitanju je parodija na film „50 nijansi siva“, a glavnu ulogu tumači Marlon Wayans.

    U nedelju, 7. februara, publika će moći da pogleda animirani film „Piksiji – mali vilenjaci“ (od 16 sati), zatim „50  nijansi crne“ (od 18 časova), kao i komediju „Dekica pušten sa lanca“, u kojoj glavne uloge tumače Zac Efron i Robert De Niro (od 20 sati).

    Cena ulaznica za sve projekcije je 250 dinara, a radno vreme blagajne je u subotu i nedelju od 15 do 20 časova.

    Portal „Zrenjaninski“ će i ovog puta, u saradnji sa bioskopom „Cinema“, pokloniti svojim čitaocima karte za projekcije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Slobodno vreme