• ULJARA „DIJAMANT“ SPREMILA NOVCE: Otkup uljarica može da počne

    Fabrika ima više od 50 otkupnih mesta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – U susret početku sezone otkupa uljarica zrenjaninska kompanija „Dijamant“ je spremna: novac je obezbeđen, kao i sva logistička podrška, što podrazumeva dobru informativnu podršku, uređenu dokumentaciju i laboratorijske analize. Očekuje se da će rod suncokreta biti viši u odnosu na prosek prošle godine.

    Industrija ulja "Dijamant"
    Industrija ulja „Dijamant“

    Zahvaljujući investiciji u jedno od najsavremenijih podnih skladišta na ovim prostorima, kapaciteta 50.000 tona semena suncokreta, kao i ostalim skladišnim kapacitetima, omogućen je brz i efikasan prijem uljarica u okviru fabrike ulja u Zrenjaninu, što je od izuzetnog značaja za sve učesnike u organizaciji otkupa. 

    Takođe, radi efikasnijeg uskladištenja uljarica u toku otkupa, „Dijamant“ dodatno angažuje skladišne kapacitete drugih pravnih lica.

    – Sklopljeni su ugovori s dobavljačima, prevoznicima, skladištarima i kompanija pripremljena ulazi u žetvu – navodi direktor sektora nabavke sirovina Dejan Dokmanov. – „Dijamant“ prima najviše robe u toku jednog dana pa smo, samim tim, i najbrža uljara. Imamo više od 50 otkupnih mesta i svi naši partneri mogu uskoro očekivati akontnu cenu suncokreta. Ekipe naših stručnjaka su stalno na terenu, u kontaktu sa dobavljačima, tako da se očekuje da ovogodišnji otkup protekne u najboljem redu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Poljoprivreda