• KROZ TERASU UŠLI U STAN

    ZRENJANIN – Pripadnici vatrogasne jedinice reagovali su jutros na poziv građana i došli u ulicu Vojvode Petra Bojovića u Zrenjaninu, saznaje portal zrenjaninski.com.     Vatrogasci nisu pozvani zbog požara, već zbog toga što članovi jedne porodice nisu mogli da uđu u stan, u zgradi koja se nalazi u pomenutoj ulici.  – Devojka je spavala […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KROZ TERASU UŠLI U STAN

    ZRENJANIN – Pripadnici vatrogasne jedinice reagovali su jutros na poziv građana i došli u ulicu Vojvode Petra Bojovića u Zrenjaninu, saznaje portal zrenjaninski.com.

     

    zgrada
    Ovde su reagovali vatrogasci

     

    Vatrogasci nisu pozvani zbog požara, već zbog toga što članovi jedne porodice nisu mogli da uđu u stan, u zgradi koja se nalazi u pomenutoj ulici. 

    – Devojka je spavala u stanu koji je bio zaključan. Njena sestra i rođak nisu mogli da uđu u stan, zvonili su na vrata, ali im niko nije otvarao, pa su se uplašili, ne znajući šta se dešava sa devojkom koja je bila unutra. Zbog toga su zvali vatrogasce koji su izašli na teren. Vatrogasci su se uz pomoć vatrogasne platforme popeli na terasu i zatim ušli u stan, kako bi otključali vrata – ispričao je za portal zrenjaninski.com izvor koji je upoznat sa slučajem.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika