• Dokle se stiglo sa projektom?

    …prečišćavanja pijaće vode

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – U zrenjaninskom JKP Vodovod i kanalizacija su istakli da je to preduzeće obezbedilo i blagovremeno dostavilo „Grupi Zilio“ sve što je bilo u ingerenciji Vodovoda, odnosno mišljenja, saglasnosti, tehničke uslove i slično.

    voda vodovodSa italijanskom „Grupom Zilio“ lokalna samouprava potpisala je pre nekoliko meseci ugovor o nabavci usluge prečišćavanja pitke vode u Zrenjaninu.

    „Prema dinamici koju je dala „Grupa Zilio“ projekat će biti završen u maju, kada će biti završena i revizija projekta, nakon čega treba da usledi početak izgradnje postrojenja“, objasnio je za portal Zrenjaninski portparol zrenjaninskog Vodovoda Siniša Gajin.

    Prema njegovim rečima, poštuju se aktivnosti, koje su definisane ugovorom, odnosno dimaničkim planom, dok je za detaljnije informacije uputio na izvršioca usluge.

    Na pitanje kakva je komunikacija sa investitorom, portparol zrenjaninskog Vodovoda je ocenio da je ona na zadovoljavajućem nivou i bez ikakvih problema.

    „Grad Zrenjanin i JKP Vodovod su uspešno sproveli javnu nabavku usluge prečišćavanja pitke vode, postavili uslove, izabrali izvođača, potpisali ugovor, činili su i činiće sve što je potrebno i ugovorom definisano da bi se obezbedili svi neophodni uslovi da izvršilac usluge može da sprovede ono na šta se ugovorom obavezao, odnosno da Zrenjaninci ove godine dobiju pijaću vodu. Da li će se to i desiti zavisi upravo od samog izvršioca, a mi čvrsto verujemo da će dato obećanje biti izvršeno“, dodao je Gajin.

    Na pitanje da li je lokalna samouprava već dodelila građevinsko zemljište za gradnju postrojenja, iz Vodovoda su nas uputili na zrenjaninsku Gradsku upravu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo