Jump to the website Jump to the website

ZRENJANIN – Prema informacijama do kojih je došao portal zrenjaninski.com, u Zrenjaninu će u petak, 17. marta, u tridesetak škola časovi biti skraćeni na 30 minuta.

gimnazija
Zrenjaninska gimnazija

– U školama, u kojima je moguće na ovaj način, biće organizovan protest, a 120 naših predstavnika biće tog dana u podne u Beogradu – izjavio je za naš portal Zvonimir Jović, predsednik SPRV za Banat.

Jedan od zahteva koji će biti upućen Vladi Srbije je ispunjavanje sporazuma o rešavanju spornih pitanja, koji je potpisan na kraju petomesečnog štrajka, 2015. godine. U zahteve spada i onaj o uvođenju platnih razreda.

U Zrenjaninu, časovi će biti skraćeni u Gimnaziji, Poljoprivrednoj školi, Osnovnoj školi “Petar Petrović Njegoš”…


valor-v
pangas

FOTO DANA

gomex
valor
persu
gsigma
bioelektrik
pangas
zlatara malisa


Broj komentara 2 za : “ŠTRAJK U ŠKOLAMA, ČASOVI SKRAĆENI NA 30 MINUTA

  1. Naravno da treba štrajk pošto ova vlast ne ispunjava svoje obaveze i ne poštuje svoju reč. Novca ima za koješta u ovoj državi ali za obrazovanje i kulturu nema. Za Crvenu Zvezdi i Partizan ima novca iz budžeta Za finansiranje javnih preduzeća i ostalih preduzeća /RTB Bor i slični/ novca ima za razbacivanje, a da ne spomenemo šta se sve u Beogradu finansira. Silne agencije i institucije za političke istomišljenike. Premijer još kad obećao da će gasiti sve nepotrebne agencije i institucije, debelo je slagao. Nije mi poznato da je nešto od toga ugasio. Parazitski sistem u Beogradu sveta i uživa silne privilegije a i velike plate, pa nije ni čudo da Beograd ima najviše prosečne plate u Srbiji. Nažalost, u tome je i tragedija ove države jer ovako nema napred i boljeg života za građane.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*