• UVEŽBAVANJE NA TRAVNATOM TERENU PROŠLO BEZ GOLOVA (FOTO)

    FK Proleter – FK Omladinac 0:0 Dok ljubitelji fudbala širom Banata čekaju sredinu marta da počnu takmičarske utakmice u nižim ligama, klubovi se uveliko pripremaju za nastavak prvenstva. U sredu, 22. februara, na Gradskom stadionu na Karađorđevom parku, odigrana je još jedna u nizu prijateljskih pripremnih utakmica. Sastali su se FK Proleter iz Zrenjanina i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    UVEŽBAVANJE NA TRAVNATOM TERENU PROŠLO BEZ GOLOVA (FOTO)

    FK Proleter – FK Omladinac 0:0

    Foto: Zoran Bogaroški

    Dok ljubitelji fudbala širom Banata čekaju sredinu marta da počnu takmičarske utakmice u nižim ligama, klubovi se uveliko pripremaju za nastavak prvenstva.

    Foto: Zoran Bogaroški

    U sredu, 22. februara, na Gradskom stadionu na Karađorđevom parku, odigrana je još jedna u nizu prijateljskih pripremnih utakmica. Sastali su se FK Proleter iz Zrenjanina i FK Omladinac iz Ravnog Topolovca.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Utakmica bez takmičarskog značaja, u kojoj su izostali lepi i zanimljivi potezi, sa osnovnim ciljem oba kluba da se uvežbavaju neke nove taktičke zamisli oba trenera, završena je bez pobednika, najnepopularnijim rezultatom 0:0.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Nakon utakmice, porazgovarali smo sa prvim čovekom FK Proleter.

    – Iako nam vreme nije baš išlo na ruku, dosta smo zadovoljni dosadašnjim tokom priprema. Promenili smo dosta sastav, podmladili smo ekipu. Ubacili smo mnogo igrača iz naše škole fudbala i iz našeg omladinskog pogona. Ostalo je još dve – tri sedmice da se spremimo i nadam se da će sve biti dobro do početka prvenstva – rekao je za portal zrenjaninski.com Amir Teljigović, šef stručnog štaba FK Proleter iz Zrenjanina.

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Foto: Zoran Bogaroški
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport