• NEKI NOVI KLINCI: ZIMSKE ČAROLIJE PLIVAČA PROLETERA

    SOMBOR – Plivački klub „Proleter“ je, sa 29 najmlađih takmičara, učestvovao na međunarodnom plivačkom takmičenju „Zimske čarolije“ u Somboru. Osvojene su ukupno 22 medalje. Nevena Petraš i Đorđe Čarnić su proglašeni za najbolje plivače u kategoriji, a ekipa „Proletera“ je ekipno zauzelo prvo mesto. Treneri ekipe se bili Pejinović i Gogić. Rezultati pojedinačno: Zlato: Đorđe […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NEKI NOVI KLINCI: ZIMSKE ČAROLIJE PLIVAČA PROLETERA

    SOMBOR – Plivački klub „Proleter“ je, sa 29 najmlađih takmičara, učestvovao na međunarodnom plivačkom takmičenju „Zimske čarolije“ u Somboru.

    Osvojene su ukupno 22 medalje. Nevena Petraš i Đorđe Čarnić su proglašeni za najbolje plivače u kategoriji, a ekipa „Proletera“ je ekipno zauzelo prvo mesto. Treneri ekipe se bili Pejinović i Gogić.

    Rezultati pojedinačno:

    Zlato: Đorđe Čarnić na 50m slobodno i 50m leđno; Kosta Nenadić na 50m prsno, Marko Krecov na 50m prsno, štafeta 4 x 25m slobodno, Nevena Petraš na 50m slobodno i 50m leđno, štafeta 4 x 50m slobodno.

    Srebro: Justin Cvetkov na 50m slobodno, Marko Krecov na 50m slobodno, Ognjen Borić na 50m prsno, Kadar Balaž na 100m mešovito, štafeta 4 x 50m slobodno, Laura Horvat na 50m slobodno, i Ana Gančov na 50m leđno.

    Bronza: Ognjen Borić na 50m slobodno, Justin Cvetkov na 100m mešovito, Marija Cabadaj na 50m slobodno, Sara Vojnov na 50m prsno, Ana Gančov na 50m prsno, Ksenija Pamer na 50m delfin, i Viktorija Trankulov na 100m mešovito.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport