• IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO KARATE KLUBA BANATSKI CVET

    ZRENJANIN – Na nedavno održanoj vanrednoj Skupštini Karate kluba „Banatski cvet“ usvojen je novi Statut kluba koji je prilagođen Zakonu o sportu. Takođe je došlo do promene u mendžmentu kluba. Naime, za predsednika kluba izabran je Nikola Vukelić, za predsednika Skupštine profesor Cvijetko Pavlović, za člana Upravnog odbora Goran Samolovac, i za sekretara kluba Milica […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO KARATE KLUBA BANATSKI CVET

    ZRENJANIN – Na nedavno održanoj vanrednoj Skupštini Karate kluba „Banatski cvet“ usvojen je novi Statut kluba koji je prilagođen Zakonu o sportu. Takođe je došlo do promene u mendžmentu kluba.

    Nikola Vukelić

    Naime, za predsednika kluba izabran je Nikola Vukelić, za predsednika Skupštine profesor Cvijetko Pavlović, za člana Upravnog odbora Goran Samolovac, i za sekretara kluba Milica Metikoš.

    – Biti predsednik kluba za mene je velika čast i obaveza. Pre tačno 13 godina, otkako sam došao u klub, zadobio sam poverenje prvo od svog velikog karate oca Veselina, od kog sam mnogo naučio i od koga mnogo jos uvek učim. Od nastanka kluba bio sam tu i borio sam se za njega, prvo na tatamiu, a danas za interese kluba, kako bih poboljšao šta mogu i priuštio svim članovima bolje uslove. Zahvalio bih se svima koji su glasali za mene, mojim kolegama i učenicima, kao i prethodnom predsedniku kluba. Nadam se da ću opravdati poverenje koje mi je ukazano – izjavio je za portal zrenjaninski.com Nikola Vukelić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport