• IGRAČI BEČKEREKA SA REPREZENTACIJOM SRBIJE OSVOJILI PRVO MESTO

    NOVI SAD – Po  jedanaesti put u Novom Sadu, u sali Osnovne škole „Prva vojvođanska brigada“, a u organizaciji Bejzbol kluba „Novi Sad“ i Bejzbol saveza Srbije, održan je međunarodni dvoranski bejzbol turnir „Novi Sad Indoor Baseball 2017“ za kategoriju U15 (rođeni 2002. godine i mlađi). Učestvovalo je ukupno deset ekipa – dve ekipe iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IGRAČI BEČKEREKA SA REPREZENTACIJOM SRBIJE OSVOJILI PRVO MESTO

    NOVI SAD – Po  jedanaesti put u Novom Sadu, u sali Osnovne škole „Prva vojvođanska brigada“, a u organizaciji Bejzbol kluba „Novi Sad“ i Bejzbol saveza Srbije, održan je međunarodni dvoranski bejzbol turnir „Novi Sad Indoor Baseball 2017“ za kategoriju U15 (rođeni 2002. godine i mlađi).

    Lune Raškov (četvrti sa leve strane) i Uroš Bursać (drugi sa leve strane)

    Učestvovalo je ukupno deset ekipa – dve ekipe iz Srbije (Kadetska reprezentacija Srbije i Pionirska reprezentacija Srbije) i osam ekipa iz inostranstva („Zajčki“ Ljubljana, „Ježica“ Ljubljana, „Risi“ Ljubljana, „Vindija“ Varaždin, „Zagreb“ Zagreb, „Olimpija“ Karlovac, „Pirati“ Erd, Mađarska, „Sluggers“ Skoplje).

    Za kadetsku reprezentaciju Srbije igrala su dva igrača Bejzbol i softbol kluba „Bečkerek“ iz Zrenjanina, Lune Raškov i Uroš Bursać, i ta ekipa je ubedljivo osvojila prvo mesto na turniru.

    U grupi su imali četiri sigurne pobede (Risi, Zagreb, Sluggers, Olimpija), u polufinalu su savladali „Zajčke“, a u finalu prošlogodišnjeg šampiona „Ježicu“ iz Ljubljane.

    Za pionirsku reprezentaciju Srbije je igrao Nikola Ćurašković, pionir „Bečkereka“, a ova ekipa kao najmlađa na turniru na kraju je bila deseta u konačnom plasmanu. Igrači „Bečkereka“ su dali veliki doprinos igri svojih timova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport