• CRVENO – BELI NOVU GODINU DOČEKUJU NA TREĆOJ POZICIJI

    BEOGRAD – Nešto duže od dva meseca igrao se vaterpolo u Regionalnoj ligi u sezoni 2016/2017. Ekipa Vaterpolo kluba „Crvena zvezda“, koja se takmiči u Regionalnoj A2 Triglav ligi, doživela je dosta izmena. Beograđani su sastavili iskusan tim uz nekolicinu perspektivnih igrača. Sastav respektabilan i za takmičenje jače od A2 grupe Regionalne lige. Vreme i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    CRVENO – BELI NOVU GODINU DOČEKUJU NA TREĆOJ POZICIJI

    BEOGRAD – Nešto duže od dva meseca igrao se vaterpolo u Regionalnoj ligi u sezoni 2016/2017.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Ekipa Vaterpolo kluba „Crvena zvezda“, koja se takmiči u Regionalnoj A2 Triglav ligi, doživela je dosta izmena. Beograđani su sastavili iskusan tim uz nekolicinu perspektivnih igrača. Sastav respektabilan i za takmičenje jače od A2 grupe Regionalne lige.

    Vreme i situacija sa bolestima nisu bili saveznici Zvezde. Uprkos svemu, izabranici Aleksandra Nikolića 2017. dočekuju na trećoj poziciji i izglednim šansama da na kraju sezone budu u konkurenciji za plasman u viši rang.

    Na svom bazenu će dočekati POŠK i Primorac, ekipe od kojih su poraženi u prvom delu. U tim mečevima će rešavati pitanje konačnog plasmana, s obzirom na to da su od ekipa iz donjeg dela tabele dosta kvalitetniji.

    Takmičenje u Triglav ligi se nastavlja 14. januara.

    CRVENA ZVEZDA

    Utakmica: 6

    Strelci: Ćorić 12, Drašković 8, Šuberić 7, Tankosić 7…

    Podsećamo da vaterpolisti „Crvene zvezde“ utakmice igraju na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, a portal zrenjaninski.com i u narednoj godini biće medijski sponzor crveno – belim momcima.  

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport