Jump to the website Jump to the website

SEČANJ – Predsednik opštine Sečanj Predrag Milošević Karasi preminuo je u subotu uveče, u 53. godini, nakon iznenadne i teške bolesti, saopštili su zvaničnici iz lokalne samouprave.

 

Predrag Milošević

 

Datum i vreme sahrane biće naknadno saopšteni, a njegove dužnosti preuzeće imenovani zamenici.

 

Predrag Milošević je rođen 1964. godine.

 

Završio je OŠ “Žarko Zrenjanin” u Novom Sadu, nakon čega je pohađao Karlovačku gimnaziju, gde je bio đak generacije. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Novom Sadu. 

 

U politiku je ušao kao član grupe građana ispred koje je 2004. godine izabran za predsednika opštine Sečanj. Po drugi put izabran je 2008. godine za predsednika opštine iz reda odbornika na predlog odborničke grupe “Grupa građana”, a uz podršku DS i G17. Tada je izabran i za pokrajinskog poslanika po većinskom izbornom sistemu.

 

Na poslednjim izborima 2012. godine po treći put je izabran za predsednika opštine na predlog odborničke grupe DS. Listа “DS – Predrаg Milošević Kаrаsi” osvojilа je 45,14 odsto glаsovа i pripаlo joj je 13 od ukupno 25 odborničkih mestа u opštinskoj Skupštini.

 

U januaru 2014. godine prešao je u Srpsku naprednu stranku ističući da je “pobednik” i da mu je želja da “uvek igra u pobedničkom timu” što je, kako je rekao, SNS.


valor-v
pangas

FOTO DANA

gomex
valor
persu
gsigma
bioelektrik
pangas
zlatara malisa


Broj komentara 3 za : “PREMINUO PREDSEDNIK OPŠTINE SEČANJ PREDRAG MILOŠEVIĆ KARASI

    1. Očigledno si preskočio terapiju.Nikada,ali nikada ovakvog čoveka Sečanj više neće imati.Ostale su samo sitne secikese i licemeri nezadovoljni što nisu mogli da se više “omaste” od Miloševića.Olajavali su ga likovi koji su čupali saobraćajne znakove i krali bakarne vodove sa bandera dok im nije u svoj njihovoj pohlepi i gramzivosti sinula ideja da bi mogli i opštinu da vode.

  1. Dragane, da su svi kao on lopovi, svet bi bio lepsi i laksi. Tebi na dusu ovo sto si rekao, ne vredjaj pokojnika pre svega ne tako velikog coveka!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*