• ZA KOGA SU ZRENJANINSKI NAPREDNJACI – VUČIĆA ILI NIKOLIĆA?

    ZRENJANIN – Za zrenjaninske naprednjake nema nikakve dileme niti podela oko toga koji predsednički kandidat će dobiti njihovu podršku, i to će biti aktuelni premijer Aleksandar Vučić. Povodom vesti da je sadašnji predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić iznenada najavio kandidaturu za predstojeće predsedničke izbore, u Zrenjaninu se urgentno sastao Gradski odbor stranke, i bezrezervno dao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZA KOGA SU ZRENJANINSKI NAPREDNJACI – VUČIĆA ILI NIKOLIĆA?

    ZRENJANIN – Za zrenjaninske naprednjake nema nikakve dileme niti podela oko toga koji predsednički kandidat će dobiti njihovu podršku, i to će biti aktuelni premijer Aleksandar Vučić.

    Povodom vesti da je sadašnji predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić iznenada najavio kandidaturu za predstojeće predsedničke izbore, u Zrenjaninu se urgentno sastao Gradski odbor stranke, i bezrezervno dao podršku Aleksandru Vučiću.

    – Nije bilo nikakvih dilema niti diskusije, ceo Gradski odbor jednoglasno je dao podršku premijeru Aleksandru Vučiću, i taj naš stav prosleđen je Glavnom odboru stranke – kaže za portal zrenjaninski.com pokrajinski poslanik SNS iz Zrenjanina Darko Bađok.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Dobro znamo sta je Aleksandar Vucic do sada uradio za nas, a znamo koliko i Tomislav Nikolic nije nista uradio. Samo jako i cvrsto do Evrope !

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]