• SDS JAČA INFRASTRUKTURU, OSNOVANI NOVI ODBORI

    ZRENJANIN – Gradski odbor Srpske demokratske stranke u Zrenjaninu saopštio je da nastavlja sa jačanjem infrastrukture i da su osnovani mesni odbori u nekoliko sela. – Od meštana smo saznali sa kojim se problemima susreću i u narednom periodu ćemo pokušati da im pomognemo, dajući konstruktivna rešenja administracijama i ustanovama koje bi im mogle pomoći […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SDS JAČA INFRASTRUKTURU, OSNOVANI NOVI ODBORI

    ZRENJANIN – Gradski odbor Srpske demokratske stranke u Zrenjaninu saopštio je da nastavlja sa jačanjem infrastrukture i da su osnovani mesni odbori u nekoliko sela.

    Darko Vujčin

    – Od meštana smo saznali sa kojim se problemima susreću i u narednom periodu ćemo pokušati da im pomognemo, dajući konstruktivna rešenja administracijama i ustanovama koje bi im mogle pomoći – rekao je Darko Vujčin, predsednik Okružnog odbora Srpske demokratske stranke.

    On je, takođe, najavio da će čelnici stranke u Banatu i Zrenjaninu 9. januara prisustvovati proslavi Dana Republike Srpske u Banjaluci.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika