• PODELJENI PAKETIĆI DECI ČIJI SU RODITELJI BEZ POSLA

    BOTOŠ – U organizaciji Mesnog odbora Socijalističke partije Srbije u Botošu nedavno su dodeljeni paketići deci čiji roditelji nisu zaposleni, pa tako nemaju ni stalni izvor primanja. – Uvek treba da se setimo naših najmlađih sugrađana i da pomognemo deci čije porodice nisu u mogućnosti da im obezbede poklone. U prostorijama MZ Botoš vladala je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PODELJENI PAKETIĆI DECI ČIJI SU RODITELJI BEZ POSLA

    BOTOŠ – U organizaciji Mesnog odbora Socijalističke partije Srbije u Botošu nedavno su dodeljeni paketići deci čiji roditelji nisu zaposleni, pa tako nemaju ni stalni izvor primanja.

    – Uvek treba da se setimo naših najmlađih sugrađana i da pomognemo deci čije porodice nisu u mogućnosti da im obezbede poklone. U prostorijama MZ Botoš vladala je pozitivna atmosfera dok je trajala dodela paketića. Jedan dečiji osmeh mnogo vredi, a srećna lica dece i njihovih roditelja sve govore – rekla je Sanja Žurž, članica Gradskog veća zadužena za rodnu ravnopravnost i zaštitu životne sredine. 

    Ona je dodala da će se truditi da ova dodela paketića postane tradicija, kako bi se svake godine u januaru obradovali najmlađi meštani Botoša.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]