• FORMIRATI RADNU GRUPU ZA SPREČAVANJE ODLASKA MLADIH

    ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zatražio je od gradske vlasti da formira radnu grupu za poboljšanje položaja mladih u Zrenjaninu, kako bi se sprečio odlazak omladine iz našeg grada. Većina mladih Zrenjaninaca danas ima dilemu – da li da ostane sa svojom porodicom i prijateljima ovde i da se muči da preživi ili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    FORMIRATI RADNU GRUPU ZA SPREČAVANJE ODLASKA MLADIH

    ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zatražio je od gradske vlasti da formira radnu grupu za poboljšanje položaja mladih u Zrenjaninu, kako bi se sprečio odlazak omladine iz našeg grada.

    Bojana Begović

    Većina mladih Zrenjaninaca danas ima dilemu – da li da ostane sa svojom porodicom i prijateljima ovde i da se muči da preživi ili da ode negde gde će moći dostojanstveno da se obrazuje i radi, ali će ceo život patiti za porodicom i prijateljima. Grad mora da učini nešto da svoje mlade spase tako surove realnosti – istakla je Bojana Begović, odbornica LSV u Skupštini grada Zrenjanina.

    Liga predlaže da se okupe svi relevantni politički, privredni i društveni akteri u radnu grupu koja će raditi na pronalaženju rešenja i načina da se mladima poboljšaju uslovi života, bez bilo kakvih podela.

    – Svi imamo isti zadatak – da svi mladi imaju šansu da žive u svom gradu sa svojim prijateljima, a da pritom pristojno zarađuju, kvalitetno se školuju i imaju dobru zdravstvenu i socijalnu zaštitu – zaključila je Begović.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika