• NOVOSADSKO I ZRENJANINSKO POZORIŠTE NASTAVLJAJU SARADNJU

    ZRENJANIN – Nakon uspešne saradnje prošle sezone, Narodno pozoriste „Toša Jovanović“ i Novosadsko pozorište/Ujvideki szinhaz nastavljaju i ove sezone da razmenjuju predstave. Zrenjaninska pozorišna publika će u subotu, 22. oktobra, biti u prilici da pogleda predstavu „Ban Bank“ u režiji Andraša Urbana na sceni NP „Toša Jovanović“, po redovnoj ceni ulaznica (300 dinara, popust za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVOSADSKO I ZRENJANINSKO POZORIŠTE NASTAVLJAJU SARADNJU

    ZRENJANIN – Nakon uspešne saradnje prošle sezone, Narodno pozoriste „Toša Jovanović“ i Novosadsko pozorište/Ujvideki szinhaz nastavljaju i ove sezone da razmenjuju predstave.

    Velika sala Narodnog pozorišta
    Velika sala Narodnog pozorišta

    Zrenjaninska pozorišna publika će u subotu, 22. oktobra, biti u prilici da pogleda predstavu „Ban Bank“ u režiji Andraša Urbana na sceni NP „Toša Jovanović“, po redovnoj ceni ulaznica (300 dinara, popust za đake, studente i penzionere 200 dinara). Predstava je na mađarskom jeziku, ali je obezbeđen prevod.

    Pozorište je ovom saradnjom omogućilo svojim sugrađanima da pogledaju repertoar jednog od najuspešnijih i najnagrađivanijih pozorišta kod nas.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura