Jump to the website Jump to the website

ZRENJANIN – Potpisi podrške kandidaturi Saše Jankovića prikupljani su u subotu, od 16 do 20 časova, u Zrenjaninu, saopšteno je iz Izbornog štaba ovog predsedničkog kandidata.

Foto: FB profil “Zrenjanin za Sašu Jankovića”

– Koliko su izbori koji su pred nama bitni za svakog građanina možemo da vidimo i u praksi u Zrenjaninu. Upravni odbor KUD “Šandor Petefi” je posle tribine o ceni grejanja u Srbiji, na kojoj je jedan od učesnika bio i tadašnji zaštitnik građana, obavestio Zrenjaninski socijalni forum da više nije dobrodošao u prostoru “Petefija”. Zakup je plaćan uredno, uredno se i raspravljalo o životnim pitanjima, ali je politički UO jednog KUD rešio da uskrati slobodu govora, kretanja i misli jednom delu svojih sugrađana – tvrdi Aleksandar Jankov iz Izbornog štaba.

Alisa Kockar je najavila sledeće korake izbornog štaba Saše Jankovića u Zrenjaninu.

– Nakon prikupljanja potpisa, što je težak, ali tehnički deo posla, pred nama je zadatak da građanima Zrenjanina pokažemo ko je Saša Janković, šta je to što on namerava da učini tokom predsedničkog mandata i zašto ga podržavamo. Svake subote do samih izbora, bićemo dostupni na štandovima na više lokacija u gradu. Ove subote nas možete pronaći na velikoj pijaci, kao i na pijaci na Bagljašu – najavila je Kockar.


valor-v
pangas

FOTO DANA

gomex
valor
persu
gsigma
bioelektrik
pangas
zlatara malisa


Broj komentara 2 za : “IZBORNI ŠTAB ŽELI DA POKAŽE ZRENJANINCIMA KO JE SAŠA JANKOVIĆ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*