• SVE VEĆI BROJ PREDUZETNIKA KOJI NISU U STANJU DA IZMIRUJU OBAVEZE

    ZRENJANIN – Prošle godine čak 889 pravnih lica i preduzetnika u srednjem Banatu završilo je sa blokiranim računom, pokazuju podaci Regionalne privredne komore u Zrenjaninu. Iz meseca u mesec broj onih koji nisu u stanju da izmiruju svoje finansijske obaveze sve je veći, a u srednjem Banatu ukupan iznos blokade je dostigao skoro 3,5 milijardi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SVE VEĆI BROJ PREDUZETNIKA KOJI NISU U STANJU DA IZMIRUJU OBAVEZE

    ZRENJANIN – Prošle godine čak 889 pravnih lica i preduzetnika u srednjem Banatu završilo je sa blokiranim računom, pokazuju podaci Regionalne privredne komore u Zrenjaninu.

    Iz meseca u mesec broj onih koji nisu u stanju da izmiruju svoje finansijske obaveze sve je veći, a u srednjem Banatu ukupan iznos blokade je dostigao skoro 3,5 milijardi dinara. 

    Prema podacima Regionalne privredne komore, raste broj i privrednih subjekata koji su u blokadi duže od godinu dana.

    Najteža situacija je kod preduzetnika: od 310 preduzetnika u Zrenjaninu čiji je račun blokiran, čak 158 ih je u blokadi dužoj od godinu dana.

    Na teritoriji srednjeg Banata posluje ukupno 5.846 privrednih subjekata.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]