• RASPRODAJA IMOVINE „TEHNOGRADNJE“ PO TUŽBI „KOMPANIJE JOVANOVIĆ“

    ZRENJANIN – Privatni izvršitelj Željko Kesić oglasio je javnu prodaju pokretnih stvari zrenjaninskog preduzeća „Tehnogradnja“. Do prodaje dolazi po tužbi „Kompanije Jovanović“, a obaviće se 15. marta, u 11 časova, u kancelariji privatnog izvršitelja. Na prodaju se nudi 420 stavki razne opreme, mašine, kamioni, sitan materijal, a cene se kreću od 650 dinara do 1,3 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RASPRODAJA IMOVINE „TEHNOGRADNJE“ PO TUŽBI „KOMPANIJE JOVANOVIĆ“

    ZRENJANIN – Privatni izvršitelj Željko Kesić oglasio je javnu prodaju pokretnih stvari zrenjaninskog preduzeća „Tehnogradnja“.

    Do prodaje dolazi po tužbi „Kompanije Jovanović“, a obaviće se 15. marta, u 11 časova, u kancelariji privatnog izvršitelja.

    Na prodaju se nudi 420 stavki razne opreme, mašine, kamioni, sitan materijal, a cene se kreću od 650 dinara do 1,3 miliona dinara. S obzirom na to da je u pitanju prva prodaja, cena ne može ići niže od 60 odsto procenjene vrednosti.

    „Tehnogradnja“ je nastala kao mala radionica u okviru Šećerane davne 1911. godine. Jedno vreme je poslovala u okviru kombinata „Servo Mihalj“, a od 1980. zvanično radi pod imenom „Tehnogradnja“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]