Jump to the website Jump to the website

ZRENJANIN – Poslodavac “Prva linija” DOO iz Zrenjanina traži čak 50 izvršilaca na poslovima izrađivač gornjih delova obuće. Posao je na određeno vreme. U obzir dolaze lica sa trećim stepenom obrazovanja – izrađivači gornjih delova obuće, ali i krojači i obućari, kao i pomoćni obućari i kožni galanteristi. Potrebno je i tri meseca radnog iskustva.

 

 

Poslodavac “Nodular” DOO iz Beograda oglasio je potrebu za zapošljavanjem 10 radnika na bušenju i brušenju odlivaka i isto toliko izvršilaca na čišćenju pogona. Radi se u Zrenjaninu u pogonu firme “Radijator” u stečaju.

 

Zrenjaninski “Ribobel” taži radnika za rad u prodavnici ribe, a poslodavac “Ramada” zapošljava transportnog radnika.

 

Poslodavac “Tradicionalni ćevap” iz Zrenjanina oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva pekara na određeno vreme, a potrebno je šest meseci radnog iskustva.

 

Trgovinska radnja “Garfild” traži radnika za rad u trafici. Obrazovanje i radno iskustvo su nebitni, radi se u dve smene, a posao je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 21. aprila.

 

Dva kuvara i dva konobara zapošljava ugostiteljska radnja “Čudesna šuma”, a mesto rada je Lukavica, na putu za Aranđelovac. Posao je na neodređeno vreme, a smeštaj i ishrana su obezbeđeni.

 

Restoran “Točak” traži jednog konobara na određeno vreme. Radno iskustvo je poželjno, ali nije obavezan uslov. Radi se u smenama uz obezbeđenu ishranu.

 

“Soko 023 sigurnost” DOO angažuje pet čistača prostorija.

 

Poslodavac “Remetal” iz Petrovaradina traži jednog metalostrugara, a Petrovaradin je i mesto rada. Posao je na određeno vreme.

 

Još oglasa za posao možete pročitati ovde.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.


valor-v
pangas

FOTO DANA

gomex
valor
persu
gsigma
bioelektrik
pangas
zlatara malisa


Broj komentara 2 za : ““ČUDESNA ŠUMA” TRAŽI RADNIKE, A OVDE MOŽETE NAĆI I DRUGE OGLASE ZA POSAO

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*